vitalijus
 Kas aš?  | Žinutės: 5 |   | |
| Galimas naujas spotas Kauno mariose |
2007.04.13 22:58 |
|
|
Manau jis butu idealiausias spotas pietvakariu vejui,taip pat ir pietu vejui neblogai tiktu-kalba eina apie Palemono pakrantes.Vieta grazi, dugnas gristas nedideliais akmenukais,yra vietos ir masinom pasistatyt,todel dar tarybiniais laikais buvo nutiestas kelias iki pat mariu. Beda tame ,kad dalis kelio yra isplauta ir vienoj vietoj visiskai nepravaziuojamas-butent kalno slaitas.Apziurejes ta vieta,supratau-savo jegom neislyginsiu,reikes traktoriaus arba greiderio pagalbos ir gal masinos su statybiniu lauzu.Zemelapi prisegiau, o ta vieta pazymeta kryzeliu. Dabar man kyla klausimai: 1.Ar reikalinga kaunieciam dar viena buriaviete? 2.Ir jei reikalinga,tai ar galima taip savavaliskai remontuot kelia kauno mariu regioninime parke? 3.Ir jei galima, tai ar verta? Issakykit savo nuomone. Aciu
vitalijus
|
| |
|
|
Administratorius uždraudė vieša rašymą į forumą. |
|
vitalijus
| Ats:Galimas naujas spotas Kauno mariose |
2007.04.15 11:10 |
|
|
Sige rašė: ten yra ilanka, be to status slaitai aplink. vejas ten durnas- atsimusantis i slaitus, nugestantis ir susisukantis. dar be to ir prisideda ciopas. Nezinau, ar ten gera vieta spotui
Jei turi omeny ta ilanka kuri po autostrados viaduku pries bajorkiemi,tai jo ten slaitai didziuliai.Vieta,kuria as aprasiau apie0,5km link miesto nuo tos ilankos,ir ten slaitukai visai nedideli.
vitalijus
|
| |
|
|
|
Gedas76

Administratorius  | Žinutės: 222 |  | |
2007.04.15 22:34 |
|
|
Vitalijaum buriavietė būtų įdomi, jei nebūtų šiukšlių, turėtų geresnį privažiavimą nei kapinaitės ir autostrada ne per arti.
Ps Sige, kaip sekėsi slidinėti?
Gedas76
bures.lt komanda
|
| |
|
|
|
vitalijus
2007.04.16 22:11 |
|
|
Reiseris rašė: Vot jei butum padejas kryziuka priesingame krante,suprasciau ten jiega prie visu Veju. ASaMeMas
Jo, kryziuka papaisyt galiu ir ten,jeigu yra normalus privaziavimas prie vandens,bet vaziuot tai toloka. O siaip sitoj ilankoj buvau plaukiojes ir prie pietvakariu ir prie vakaru veju tai nieko blogo ar keisto nepajutau(cia pradinuko potyris).Tai va.
vitalijus
|
| |
|
|
|
giedrius

Kas aš?  | Žinutės: 6 |   | |
2007.04.19 10:14 |
|
|
Sige rašė: privaziuot, man atrodo, galima ties Vieskunu piliakalniu, jei neuzkale kuoliuku. Galima isbandyt ir Vitalijaus spota.
Jo, bet reikia but ten vietiniam, nes as nezinau ar pirma kart rasciau :/ Prisegu pora nuotrauku, kur aiskiai matosi, kad ta betinine krantine yra tikrai geroj vietoj. Antroj nuotraukoj matosi, kad ir privaziavimas kazhkox yra. Dabar tik reikia, kad kas ihsisaiskintu ar ten neuzblokuota ir akaip dasigaut
Neleidzi kelt foto. Dedu cia: http://www.extreme-sports.lt/forumas/
viewtopic.php?p=46676#46676
Žinutę redagavo: giedrius, , 2007.04.19 10:16
giedrius
|
| |
|
|
|
vitalijus
2008.04.28 22:38 |
|
|
Sveiki.Kelias islygintas,pravaziuot galima,vaziuokit ir plaukiokit.Spotas kazkiek dubliuojasi su kapinem, bet turi ir savo privalumu.Kaip nuvaziuot-jei is autostrados,tai sukat i desine link neveroniu,tik pasukus- is karto siauras asfaltuotas keliukas i kaire .vaziuodami tuo keliuku atsibelsit i nemaza asfaltuota aikstele,tos aiksteles gale kairiau yra keliukas i miska-juo nuvaziuosite iki mariu.Netoli mariu skersai kelio teka upeliukas,bet jis lengvai pravaziuojamas su lengvaja masina.
vitalijus
|
| |
|
|
|
zima
 Kas aš?  | Žinutės: 2 |   | |
2008.04.29 08:58 |
|
|
sveiki, kelias pravaziuojamas(sudetinga, bet imanoma, o upeliukas isdziuves, vakar vaiskciojau su seima . Ilanka dar zinoma kaip bebru ilanka.
zima
|
| |
|
|
|
|